Teamtraining Schrootstrijd

Teamtraining = lol​

Je wilt jouw teamuitje een extra meerwaarde geven? Maak er dan een teamtraining van! Onder begeleiding van een ervaren trainer gaan jij en je collega’s aan de slag met schroot. En met elkaar. Een Schrootstrijd teamtraining staat garant voor een hoop lol én voor waardevolle inzichten waar jij en je collega’s de rest van jullie werkrelatie veel aan zullen hebben.

Teamtraining = communicatie​

Communicatie, communicatie …. Op de werkvloer draait daar alles om. Dat is bij een Schrootstrijd teamtraining niet anders. Het gaat tenslotte om het leggen van verbindingen. Met handen en gereedschap, met woorden en gebaren. Je vindt het soms lastig om je uit te spreken in bepaalde situaties? Of kijken je collega’s juist verschrikt op als jij iets in de groep gooit? Wat jouw communicatiestijl ook is, tijdens de teamtrainingen bij Schrootstrijd krijg je door de professionele feedback een heel goed beeld van het effect van jouw manier van communiceren. Dankzij constructieve handvatten van de trainer leer je hoe je die kunt verbeteren en zo meer duidelijkheid en meer vertrouwen kunt creëren. Het resultaat? Een (nog) betere relatie met je collega’s!

Teamtraining = teamontwikkeling ​

Een Schrootstrijd teamtraining heeft een duurzaam resultaat. Want de training houdt dan wel op als jij en je collega’s – trots op de neergezette prestatie – hier de deur uitlopen, het echte werk begint dan pas. Schrootstrijd teamtraining is echt een teamontwikkeling. De kunst is om terug op kantoor, op de bouw of in de fabriek niet terug te vallen in vaste patronen. Daarom schakelen we voor een Schrootstrijd teamtraining, we benadrukken het nog maar eens, professionele trainers in. Zij bedenken ervaringsgerichte activiteiten, spelen in op jullie specifieke vraag en laten jou en je collega’s zelf de vertaling maken naar het dagelijkse werk. Optimaal resultaat dus dat voortduurt. Ook als de Schrootstrijd teamtraining al weer lang en breed achter jullie ligt (en een van de leukste herinneringen is die jullie samen als collega’s hebben gemaakt).

Planning team-activiteit

De trainer van Attitude at work neemt contact met u op voor een telefonisch intakegesprek (ca. 30 minuten). In dit gesprek kunt u als organisator aangeven waar u tijdens de Schrootstrijd de nadruk op wilt leggen. Waar het team nu staat en wat het gewenste resultaat zou zijn. De trainer denkt met u mee en stelt met u een aantal concrete doelen op voor de dag.

De trainer legt op basis van het intakegesprek de juiste focus op de doelen en zorgt voor een optimale aansluiting bij het team tijdens de schrootstrijd.

Na afloop van de Schrootstrijd volgt er nog een telefonisch evaluatiegesprek

Bedrijfsuitje teambuilding

  • De dag beginnen we met de kennismaking en basistheorie, afhankelijke van de leerdoelen, om de samenwerking en communicatie te verbeteren.
  • Vervolgens wordt er na de instructie tot de lunch 2 uur gebouwd aan de opdrachten in de verschillende teams.
  • Voor de lunch vindt er een korte evaluatie plaats over het proces
  • Na de lunch mag er nog 2 uur gebouwd worden
  • Daarna vindt de eindevaluatie plaats
  • De leerpunten worden opgehaald en de ervaringen en inzichten besproken

Kosten workshop teambuilding

  • Groepen van 10 t/m 18 personen onder begeleiding van 1 trainer Schrootstrijd teamtrainer € 1075,- excl. btw
  • Groepen van 19 t/m 36 personen onder begeleiding van 2 trainers Schrootstrijd teamtrainer € 2025,-  excl. btw
  • Groepen van 37 t/m 54  personen onder begeleiding van 3 trainers Schrootstrijd teamtrainer € 2975,-  excl. btw

 

Deze kosten zijn exclusief de kosten van de Schrootstrijd

Wanneer u kiest voor de Schrootstrijd Teamtraining dan kan deze training buiten de werkkostenregeling (WKR) vallen

Reserveer hier uw teamtraining

Uw gegevens
Activiteit
Datum en Tijd
Wilt u blijven eten?
Wensen

Vrijgezellen Feest

Wilt u een keer een volledig ander en stoer vrijgezellenfeest? Begin de dag met een schrootstrijd.

Eten & Drinken

Op een lege maag kun je niet strijden, bekijk ons aanbod van overheerlijke maaltijden.

 

Vriendenuitje