Veel gestelde vragen

Hieronder een lijst van veelgestelde vragen. Mocht u toch geen antwoord op uw vragen vinden, neem dan contact met ons op.

Kunnen we vooraf komen kijken?

U kunt altijd vooraf langskomen voor een rondleiding of het programma doorspreken. Maak een afspraak via telefoonummer 0313-413 118.

Met welke machines kunnen we werken?

U kunt werken met lasapparaten, haakse slijptollen, plasmasnijders, afkortzagen, kolomboor en schuurmachines. Verder nog diverse handgereedschappen.

Veiligheid

We vinden veiligheid heel belangrijk. Voordat u aan de slag gaat, krijgen alle deelnemers een uitleg over de opdracht, materialen en over de aanwezige machines. Alle machines en gereedschappen zijn Nen 3140 gekeurd hebben een instructieformulier op de achterwand hangen en een gebruiksaanwijzing. Alle instructeurs lopen rond en helpen waar nodig.

In de werkplaats staat ook een stellage met beschermmiddelen; oordoppen, oordopjes, handschoenen en veiligheidsbrillen aanwezig. U dient zelf te zorgen voor stevige, oude schoenen.

Hoe komen we bij De Schrootstrijd?

Kijkt u bij routebeschrijving voor het adres en route.

Kunnen we parkeren en wat kost het?

U kunt bij ons gratis parkeren. Er zijn plaatsen genoeg.

Beschikt u over een rolstoel?

Ja, er is een rolstoel aanwezig. Neemt u hierover telefonisch contact met ons op, telefoonnummer 0313-413 118 Het park is grotendeels rolstoelvriendelijk en er is een aangepast toilet.

We willen graag met een Engelstalige groep komen, is dit een probleem?

De instructie en uitleg kan ook in het Engels gegeven worden.

Hoe lang duurt de Schrootstrijd?

U bent met één dagdeel 4 uur aan het werk, dit is inclusief de wedstrijd en een korte drinkpauze. U kunt ook kiezen voor twee dagdelen. Meer informatie op pagina programma.

Wat is het kledingadvies?

We adviseren dichte, stevige, liefst leren schoenen. Iedereen krijgt een overall ter bescherming van uw kleding. Een rokje onder een overall zit niet prettig. In de winter kunt u een een warme trui meenemen voor onder de overall. Er zijn in de winter verwarmde werkplekken.

Share: