Vrijgezellenfeest

Jij hebt de mooie taak op je genomen (of toegewezen gekregen) om het vrijgezellenfeest te organiseren? We hebben goed nieuws voor jou: je hoeft niet verder te zoeken. Kom met het hele gezelschap naar Dieren! Hier kunnen jij en je vrienden je helemaal uitleven tijdens de Schrootstrijd. Met z’n allen gaan jullie de handen uit de mouwen steken om een supertoffe creatie te maken, die de bruidegom (of bruid!) voor altijd zal herinneren aan die speciale dag.

Origineel vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeestjes hebben soms de neiging wat plat te zijn. Ieder zijn ding natuurlijk, maar bij Schrootstrijd is het enige platte de staal- en aluminiumplaten die verwerkt kunnen worden tot kunstwerk. Laat dat kind in jullie naar boven komen, tijdens een vrijgezellenfeest dat met niets vergelijkbaar is.

Bij Schrootstrijd krijgt de fantasie de vrije loop. Jullie hebben hier dan ook alles tot jullie beschikking: professionele apparaten, een hele hoop materiaal en genoeg ruimte om te bouwen aan jullie maffe – of juist heel toepasselijke – creatie. Dus trek die overalls aan, zet die laskap op en ga!

Vrijgezellenfeest kunstwerk

10 tot 25 pers €84,70 p.p. incl. 21% BTW

Kent u de uitspraak: ‘Something old, something new, something borrowed, something blue’? Het is een oude traditie voor een bruid om iets oud, iets nieuws, iets wat geleend is en iets blauws te krijgen. Leuk om samen met z’n allen hier iets voor te bedenken of zelf een van de onderdelen te geven. Wanneer je samen een kunstwerk gaat maken van oude materialen ben je al een heel eind! Je maakt met alle vrienden een huwelijkscadeau voor het echtpaar waarbij iedereen meewerkt. Voor en tijdens de workshop schenken wij geen alcohol.

Bij minder dan 10 deelnemers betaalt u €847,- incl. 21% BTW totaal.

Vrijgezellenfeest trouwauto

10 tot 25 pers € 84,70,- p.p.  incl. 21% BTW

Wilt u een keer een volledig ander en stoer vrijgezellenfeest? Begin de dag met een schrootstrijd. U maakt in teams een trouwauto voor op de bruiloft met een wedstrijd tussen de “auto’s”. U komt daarbij langs de trouwringen, bruidsboeket en natuurlijk de bruid! Voor en tijdens de workshop schenken wij geen alcohol.

Bij minder dan 10 deelnemers betaalt u €847,- totaal incl. 21% BTW

Creatief vrijgezellenfeest

Wat jullie zoal kunnen maken tijdens een Schrootstrijd-vrijgezellengeest? Dat mogen jullie helemaal zelf bedenken, al helpen wij graag om het idee handen en voeten te geven. Afhankelijk van jullie wensen en de technische kwaliteit van de groep komen we samen tot een mooie opdracht. Wat we in de loop der jaren voorbij hebben zien rijden en vliegen? Van een windturbine op wielen tot een racewagen. En alles daartussen! Wat gaan jullie maken tijdens het Schrootstrijd-vrijgezellenfeest?

Onvergetelijk vrijgezellenfeest

Wie ontpopt zich tot leider, wie is de strateeg, wie blijkt het handigst te zijn..? Dit zal allemaal blijken tijdens een vrijgezellenuitje naar de Schrootstrijd. Ga aan de slag met plasmasnijders, lasapparaten, kolomboren… Met z’n allen gaan jullie de handen uit de mouwen steken om een supertoffe creatie te maken voor het gelukkige stel. Dat wordt gegarandeerd een onvergetelijke dag. Het leukste vrijgezellenfeest? Schrootstrijd!

Lunches

Snelle lunch €14,- per persoon

Lekker en rijkelijk belegde bolletjes (2 p.p.) en een broodje kroket met mosterd en/of mayonaise. Ook zijn koffie, thee en sinaasappelsap inbegrepen.

Luxe lunch €19,75  per persoon

Italiaanse bol rundercarpaccio (of naar wens bietencarpaccio) met ruccola, pijnboompitten en honing mosterd dressing. Meergranenbol truffelkaas met pesto en ruccola. Daarbij een Beemster kaasbroodje met melk en jus d’ orange

Blijven slapen

Wordt het laat en/of gezellig? Wanneer u wilt kunt u ook blijven overnachten bij onze “de buren” vanaf €37,50 p.p.p.n.

Eten en drinken

We hebben in samenwerking met onze “buren” vele mogelijkheden. Kijk op: eten en drinken

Vrijgezellen Feest

Wilt u een keer een volledig ander en stoer vrijgezellenfeest? Begin de dag met een schrootstrijd.

Eten & Drinken

Op een lege maag kun je niet strijden, bekijk ons aanbod van overheerlijke maaltijden.

 

Vriendenuitje