Vrijgezellenfeest

Natuurlijk kun je een vrijgezellenfeest vieren zoals iedereen dat al jaren doet: je huurt een kippenpak en jaagt de bruid of bruidegom een paar kroegen door terwijl je hoopt op wat leuke fotomomenten. Volgend jaar gaat er iemand anders trouwen en loop je achter hetzelfde kippenpak dezelfde kroegen langs. Leuk? Misschien, maar het kan in ieder geval een stuk origineler en als je dan toch een vrijgezellenfeest organiseert, maak er dan iets van dat de aanstaande bruid of bruidegom en de hele vriendengroep nooit meer zullen vergeten!

Trouwen is bouwen

In Dieren ligt in de bossen een terrein waar je gegarandeerd een beter alternatief vindt voor een afgezaagde kroegentocht als het aankomt op een geslaagd vrijgezellenfeest. Hier wordt slag geleverd in een verwoede strijd waar de vonken van af vliegen: dit is het slagveld van de Schrootstrijd. Stapels schroot, losse onderdelen en grof materieel liggen te wachten op slimme, sterke en creatieve mannen die hun krachten bundelen in een race waarin alleen de beste uitvinding wint! Plezier is verzekerd in deze spectaculaire competitie, waarin al je kennis, samenwerking, teamspirit en technisch inzicht op de proef worden gesteld. Samen met je vrienden een strijdwagen voor de aanstaande bruidegom bouwen? Moet kunnen! De bruid in spé trakteren op een bewegend kunstwerk dat je ter plekke samen hebt bedacht? Laat maar zien!

De professionele begeleiders van de Schrootstrijd staan klaar om jouw team te coachen en waar nodig te assisteren, dus niets staat jullie meer in de weg om iets fantastisch in elkaar te sleutelen. Als je met vereende krachten je creatie aan de praat weet te krijgen, dan zal het met dat aanstaande huwelijk ook wel goed komen. Een huwelijk is al met al een groot avontuurlijk project waar je samen vorm aan moet geven, of zoals we het zelf zeggen: trouwen is bouwen, dus besteed je vrijgezellenfeest wijselijk en leer hier vast een paar fijne kneepjes van het vak!

Een compleet verzorgd feest

Natuurlijk hoeft het feestje niet van A tot Z met de handen uit de mouwen te worden gevierd. De Schrootstrijd is van alle gemakken voorzien en op een lege maag is het lastig werken, dus we proberen zo goed mogelijk aan te sluiten op jullie cateringwensen. Hapjes en drankjes of een lunch zijn uiteraard te regelen, maar we bieden ook de mogelijkheid voor een compleet buffet waarmee het hele gezelschap de dag kan afsluiten, dus check de site of informeer naar de mogelijkheden bij onze medewerkers. Voor en tijdens de Schrootstrijd geen alcohol i.v.m. de veiligheid. Oh, en voor alle zekerheid: als je ècht heel graag in een kippenpak wilt komen, valt ook daarover te overleggen! Tot snel bij de Schrootstrijd!

Ook kunt u uw vrienden uitnodigen voor de jaarlijkse vriendendag. Heeft u een specifieke wens of vragen over een arrangement? Neem dan even contact op.

Vrijgezellenfeest kunstwerk arrangement

10 tot 25 pers € 65,- p.p. 26 – 125 pers €60,- p.p. excl. 21% BTW

Kent u de uitspraak: ‘Something old, something new, something borrowed, something blue’? Het is een oude traditie voor een bruid om iets oud, iets nieuws, iets wat geleend is en iets blauws te krijgen. Leuk om samen met z’n allen hier iets voor te bedenken of zelf een van de onderdelen te geven. Wanneer je samen een kunstwerk gaat maken van oude materialen ben je al een heel eind! Je maakt met alle vrienden een huwelijkscadeau voor het echtpaar waarbij iedereen meewerkt. Voor en tijdens de workshop schenken wij geen alcohol.

Bij minder dan 10 deelnemers betaalt u € 650,- excl. 21% BTW totaal.

Maak hier uw reservering

Vrijgezellenfeest trouwauto

10 tot 25 pers € 65,- p.p. 26 – 125 pers €60,- p.p. excl. 21% BTW

Wilt u een keer een volledig ander en stoer vrijgezellenfeest? Begin de dag met een schrootstrijd. U maakt in teams een trouwauto voor op de bruiloft met een wedstrijd tussen de “auto’s”. U komt daarbij langs de trouwringen, bruidsboeket en natuurlijk de bruid! Voor en tijdens de workshop schenken wij geen alcohol.

Bij minder dan 10 deelnemers betaalt u € 650,- totaal excl. 21% BTW

Maak hier uw reservering

Lunchen

Lunches

  • Snelle lunch €11,- per persoon

Witte en bruine bolletjes (3 p.p.) met een eigen gemaakt sausje, sla en diverse soorten beleg: belegen kaas, ham, kipfilet, salami en een broodje kroket met mayo of mosterd met daarbij koffie en thee.

  • Luxe broodtaarten lunch €15,50 per persoon

Heerlijke rijkelijk belegde brood “taart punten” met verschillende soorten streek producten waaronder Veluwse Coppa ham, paté uit onze streek, en verschillende soorten kazen. Ook kunt u genieten van lekkere bospaddenstoelensoep. Als warm gerecht serveren wij warme kipsalade. Met daarbij biologische appelsap en sinaasappelsap mag niet ontbreken.

Schrootbuffet

Schrootstrijd met diner

10 tot 25 pers. €65,- p.p. 26 – 125 personen €60,-  p.p. excl. BTW en diner

Om 13.00 uur start u met De Schrootstrijd. Een workshop waarbij creativiteit en samenwerken centraal staat. De opdracht wordt samen met u bedacht, passend bij uw groep. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na afloop om 17.00 uur vertrekt u naar onze “buren” voor een diner. U heeft keuze uit:

Maak hier uw reservering

Blijven slapen

Wordt het laat en/of gezellig? Wanneer u wilt kunt u ook blijven overnachten bij onze “de buren” vanaf €24,50 p.p.p.n.

Maak hier uw reservering

Vriendenweekend Deal!

  • Op basis van een 3 persoonskamer € 206,25 p.p. excl. toeristenbelasting
  • Op basis van een 2 persoonskamer € 217.35 p.p. excl. toeristenbelasting
  • Op basis van een 1 persoonskamer € 256,10 p.p. excl. toeristenbelasting

De eerste dag wordt om 12.00 uur ontvangen bij Polysport Activiteitenpark met een luxe broodtaarten lunch daarna checkt u in en gaat u naar Schrootstrijd. Na de Schrootstrijd bijkomen met een drankje en een BBQ. Drankjes en eigen tapje inclusief van 17.15 tot 20.00! Rond 20.00 uur gaat u wandelend met GPS op pad voor een “Rondje Bierproeverij” bij 3 lokale cafés in Dieren.

De volgende ochtend ontbijten. Na het uitchecken (rond 10.30) gaat u een schiet- en bijlwerp toernooi beleven.

Minimaal 10 personen en prijs incl. BTW

Maak hier uw reservering

Share: