Vriendenuitje

Jij hebt de mooie taak op je genomen om een leuk vriendenuitje te organiseren? Hebben wij goed nieuws voor jou: zoek niet verder, maar kom met z’n allen naar Dieren. Hier kunnen jij en je vrienden je helemaal uitleven tijdens de Schrootstrijd. Met z’n allen gaan jullie de handen uit de mouwen steken om een supertoffe creatie te maken, die voor altijd zal herinneren aan die ontzettend leuke dag. Want ook die worden gemaakt tijdens de Schrootstrijd: onvergetelijke herinneringen.

Schrootstrijd festival bouwen

10 tot 25 personen €84,70 p.p. incl. 21% BTW

Elk team bouwt een op spierkracht aangedreven voertuig waar minimaal drie teamleden als passagier op of in passen. Met dit voertuig zul je op het testparcours onderdelen van het muziekpodium gaan ophalen dat door jullie opgebouwd gaat worden. Die podiumonderdelen staan verdeeld over het parcours en mogen niet – we herhalen: niet – worden aangeraakt met enig lichaamsdeel. Daar moeten jullie dus gereedschap voor uitvinden dat, let op: vastzit aan het voertuig. Het team dat het podium het snelst juist heeft opgebouwd is de winnaar. Overigens verwachten we dat het voertuig kenmerken heeft die typisch zijn voor jullie team. Hier geef je de andere teams ook een duidelijk uitleg over.

Schrootstrijd horeca-opdracht

10 tot 25 personen €84,70 p.p. incl. 21% BTW

Elk team bouwt een op spierkracht aangedreven voertuig waar minimaal drie teamleden als passagier op of in passen. Met dit voertuig zul je op het testparcours drankjes gaan ophalen. Die drankjes staan verdeeld over het parcours en mogen niet – we herhalen: niet – worden aangeraakt met enig lichaamsdeel. Daar moeten jullie dus gereedschap voor uitvinden dat, let op: vastzit aan het voertuig. Aan het eind van het parcours wacht een kan waar ieder team zijn drankjes in schenkt. Het team met de volste kan is de winnaar. Overigens verwachten we dat het voertuig kenmerken heeft die typisch zijn voor jullie team. Hier geef je de andere teams ook een duidelijk uitleg over.

Origineel vriendenuitje in Dieren

Veel vriendenuitjes zijn weliswaar leuk, maar uniek? Nee, vaak niet. Het bijzondere van een vriendenuitje naar de Schrootstrijd is dat ‘t met niets vergelijkbaar is. Hier leer je je vrienden op een andere manier kennen. Dat komt omdat hier het kind in jullie naar boven komt. Geen wonder: de fantasie krijgt de vrije loop. Je hebt hier dan ook alles tot je beschikking: professionele apparaten, een hele hoop materiaal en genoeg ruimte om te bouwen aan jullie maffe – of juist heel toepasselijke – creatie. Dus trek die overalls aan, zet die laskap op en ga!

Creatief vriendenuitje

Wat je zoal kunt maken tijdens je vriendenuitje naar de Schrootstrijd? Dat kun je werkelijk zo gek niet verzinnen, dat doen wij wel! Afhankelijk van jullie wensen en de technische kwaliteit van de groep bedenken we samen een leuke opdracht. Er hoeft niet per se een wedstrijdelement aan gekoppeld te zijn, maar de ervaring is dat dat een extra dimensie aan het bouwproces geeft. De gemaakte ‘kunstwerken’ die we in de loop der jaren voorbij hebben zien rijden en vliegen lopen uiteen van een windturbine op wielen tot een voertuig waarbij je de grond niet raakt. En alles daartussen. Wat gaan jullie maken?

Vriendenuitje met overnachting

Wie ontpopt zich tot leider, wie is de strateeg, wie blijkt het handigst te zijn..? Dit zal allemaal blijken tijdens een vriendenuitje naar de Schrootstrijd. Ga aan de slag met plasmasnijders, lasapparaten, kolomboren… En een hele hoop schroot. Zo fanatiek bezig zijn maakt moe. Komt het even goed uit dat jullie niet dat hele eind terug naar huis hoeven. Want je kunt gewoon een overnachting aan je vriendenuitje plakken. Vraag naar de mogelijkheden!

Blijven slapen?

Wordt het laat en/of gezellig? Wanneer u wilt kunt u ook blijven overnachten bij onze “de buren” vanaf €37,50 p.p.p.n.

Maak hier uw reservering

Vrijgezellen Feest

Wilt u een keer een volledig ander en stoer vrijgezellenfeest? Begin de dag met een schrootstrijd.

Eten & Drinken

Op een lege maag kun je niet strijden, bekijk ons aanbod van overheerlijke maaltijden.

 

Vriendenuitje