Vriendenuitje

Jij hebt de mooie taak op je genomen om een leuk vriendenuitje te organiseren? Hebben wij goed nieuws voor jou: zoek niet verder, maar kom met z’n allen naar Dieren. Hier kunnen jij en je vrienden je helemaal uitleven tijdens de Schrootstrijd. Met z’n allen gaan jullie de handen uit de mouwen steken om een supertoffe creatie te maken, die voor altijd zal herinneren aan die ontzettend leuke dag. Want ook die worden gemaakt tijdens de Schrootstrijd: onvergetelijke herinneringen.

Origineel vriendenuitje in Dieren

Veel vriendenuitjes zijn weliswaar leuk, maar uniek? Nee, vaak niet. Het bijzondere van een vriendenuitje naar de Schrootstrijd is dat ‘t met niets vergelijkbaar is. Hier leer je je vrienden op een andere manier kennen. Dat komt omdat hier het kind in jullie naar boven komt. Geen wonder: de fantasie krijgt de vrije loop. Je hebt hier dan ook alles tot je beschikking: professionele apparaten, een hele hoop materiaal en genoeg ruimte om te bouwen aan jullie maffe – of juist heel toepasselijke – creatie. Dus trek die overalls aan, zet die laskap op en ga!

Creatief vriendenuitje

Wat je zoal kunt maken tijdens je vriendenuitje naar de Schrootstrijd? Dat kun je werkelijk zo gek niet verzinnen, dat doen wij wel! Afhankelijk van jullie wensen en de technische kwaliteit van de groep bedenken we samen een leuke opdracht. Er hoeft niet per se een wedstrijdelement aan gekoppeld te zijn, maar de ervaring is dat dat een extra dimensie aan het bouwproces geeft. De gemaakte ‘kunstwerken’ die we in de loop der jaren voorbij hebben zien rijden en vliegen lopen uiteen van een windturbine op wielen tot een voertuig waarbij je de grond niet raakt. En alles daartussen. Wat gaan jullie maken?

Vriendenuitje met overnachting

Wie ontpopt zich tot leider, wie is de strateeg, wie blijkt het handigst te zijn..? Dit zal allemaal blijken tijdens een vriendenuitje naar de Schrootstrijd. Ga aan de slag met plasmasnijders, lasapparaten, kolomboren… En een hele hoop schroot. Zo fanatiek bezig zijn maakt moe. Komt het even goed uit dat jullie niet dat hele eind terug naar huis hoeven. Want je kunt gewoon een overnachting aan je vriendenuitje plakken. Vraag naar de mogelijkheden!

Bedrijfsuitje 2 Daagse

Op basis van een 3 persoonskamer € 206,25 p.p. excl. toeristenbelasting
Op basis van een 2 persoonskamer € 217.35 p.p. excl. toeristenbelasting
Op basis van een 1 persoonskamer € 256,10 p.p. excl. toeristenbelasting

De eerste dag wordt om 12.00 uur ontvangen bij Polysport Activiteitenpark met een luxe broodtaarten lunch daarna checkt u in en gaat u naar Schrootstrijd. Na de Schrootstrijd bijkomen met een drankje en een BBQ. Drankjes en eigen tapje inclusief van 17.15 tot 20.00! Rond 20.00 uur gaat u wandelend met GPS op pad voor een “Rondje Bierproeverij” bij 3 lokale cafés in Dieren.

De volgende ochtend ontbijten. Na het uitchecken (rond 10.30) gaat u een schiet- en bijlwerp toernooi beleven.

Minimaal 10 personen en prijs incl. BTW

Maak hier uw reservering

Schrootstrijd met diner

10 tot 25 pers. €65,- p.p. 26 – 125 personen €60,-  p.p. excl. 21% BTW en diner

Om 13.00 uur start u met De Schrootstrijd. Een workshop waarbij creativiteit en samenwerken centraal staat. De opdracht wordt samen met u bedacht, passend bij uw groep. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na afloop om 17.00 uur vertrekt u naar onze “buren” voor een diner. U heeft keuze uit:

Stamppotbuffet €22,50
Schrootbuffet €18,50
BBQ €24,50 
Slopersmaaltijd €14,50
Stoere mannenbuffet €22,50

Vraag hier uw reservering aan

Kunstwerk-arrangement

10 tot 25 pers. €82,50 p.p. 26 – 125 personen €80,50  p.p. excl. 21% BTW

Om 10.00 uur starten we met De Schrootstrijd. U maakt samen met uw collega’s een kunstwerk van schroot. U mag zelf kiezen aan welk thema u wilt werken. Misschien wel een bijzonder object voor in uw kantoortuin of voor in de ontvangsthal. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na al deze creativiteit gaat u afsluitend genieten van een gezellige High Tea .

Vraag hier uw reservering aan

Frisse-wind-door-je-team-arrangement

10 tot 25 pers. €79,50 p.p. 26 – 60 personen €74,50 p.p. excl. 21% BTW

Is het tijd om eens een frisse wind door uw team te laten waaien? U gaat met hergebruikte materialen, een op wind aangedreven voertuig bouwen. De wind en uw creativiteit bepalen welk team gaat winnen. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na afloop stoom afblazen tijdens Slopersmaaltijd bij onze “buren”.

Vraag hier uw reservering aan

Kettingreactie-arrangement

10 tot 25 pers. €87,50 p.p. 26 – 125 personen €82,50  p.p. excl. 21% BTW

Bouw met uw collega’s samen aan een grote kettingreactie. Samenwerken staat hierbij centraal. Dit arrangement is een aanrader tijdens een training. Het spel van oorzaak en gevolg zorgt voor de samenwerking tussen alle teams. Om 12.00 uur start u met De Schrootstrijd en om 16.00 uur eindigt de dag met test van de baan; de test van uw team! Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Hierna gaat u als afsluiting genieten van een Stoere mannenbuffet bij onze “buren”.

Vraag hier uw reservering aan

De grootste uitdaging

10 tot 25 pers €119,- p.p. 26 – 125 pers €104,- p.p. excl. 21% BTW

Vindt u 4 uren bouwen te kort? Bij dit arrangement werkt u 6 uur in de werkplaats van De Schrootstrijd. De opdracht is hierbij uitdagender. Meer tijd voor testen en aanpassingen, zodat u trots kunt zijn op het eindresultaat. Tussendoor een lekkere lunch en in de ochtend koffie/thee/fris met iets lekkers.

Vraag hier uw reservering aan.

Het-net-uit-je-bed-arrangement

10 tot 25 pers. €76,50 p.p. 26 – 125 personen €71,50 p.p. excl. 21% BTW

Na een heerlijk ontbijt bij onze “buren” van 8.30 uur – 9.30 uur starten we om 10.00 uur lekker fris met de Schrootstrijd. U gaat creatief de strijd aan tegen elkaar. Lassen staat centraal. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Om 14.00 uur eindigt de dag met een wedstrijd. Optioneel kunt u afsluiten met een uitgebreide lunch voor €15,- p.p.

Vraag hier uw reservering aan

Vrijgezellen Feest

Wilt u een keer een volledig ander en stoer vrijgezellenfeest? Begin de dag met een schrootstrijd.

Eten & Drinken

Op een lege maag kun je niet strijden, bekijk ons aanbod van overheerlijke maaltijden.