Contact

U kunt via de onderstaande gegevens contact met ons opnemen. Veel antwoorden op uw vragen kunt u echter ook vinden op de pagina veelgestelde vragen.

Mocht uw vraag er niet tussen staan of wilt u graag contact met ons opnemen, dan kunt u via deze link een mail sturen.

Adres en Telefoon

Adres Veldweg 5 6952 GX Dieren (Gld.)
Telefoon 0313 413 118
Fax 0313 450 447
E-mail info@schrootstrijd.nl
GPS +52° 03.452 E006 04.889

Schrootstrijd is een onderdeel van De Spelerij.

Routebeschrijving

  • Vanuit Apeldoorn:
    Als u langs het kanaal Dieren binnenkomt volgt u de borden ‘Crematorium’. Wanneer u bij het crematorium bent rijdt u rechtdoor, aan het einde links. Dan ziet u aan de rechterkant het parkeerterrein van De Spelerij.
  • Vanuit Arnhem:
    Als u in Dieren binnenkomt 1ste stoplicht links. Borden richting ‘Crematorium’ volgen (het spoor over). Wanneer u bij het crematorium bent dan rijdt u rechtdoor, aan het einde links. Dan ziet u aan de rechterkant het parkeerterrein van De Spelerij.
  • Vanuit Zutphen:
    Als u Dieren binnenkomt 1ste stoplicht rechts, borden richting ‘Crematorium’ volgen. Wanneer u bij het crematorium bent dan rijdt u rechtdoor, aan het einde links. Dan ziet u aan de rechterkant het parkeerterrein van De Spelerij.

Openbaar Vervoer

Vanuit het treinstation Dieren neemt u bus lijn 43, richting Apeldoorn. Bij de halte ‘Crematorium’ uitstappen. Dan loopt u de Imboslaan in richting van het crematorium. Aan het einde van de weg loopt u met de weg mee naar links en ziet u de Spelerij.

Meer informatie over trein en bus vindt op www.9292.nl. Vanaf station Dieren rijdt ook de buurtbus naar De Spelerij.

Share: