Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje dat energie geeft. Waarbij je uit je hoofd kruipt en je handen het werk laat doen. Waarbij je samen met je collega’s achter je bureau vandaan komt en je op z’n MacGyvers de meest crazy ontwerpen maakt. Met plasmasnijders, lasapparaten, kolomboren… En een hele hoop schroot. Klinkt als iets voor jullie? Kom dan met je collega’s naar Dieren en doe mee aan de Schrootstrijd!

Een actief bedrijfsuitje in Dieren

Wat je zoal kunt maken tijdens een bedrijfsuitje naar de Schrootstrijd? Dat kun je werkelijk zo gek niet verzinnen, dat doen wij wel! Afhankelijk van de wensen, het soort bedrijf en de technische kwaliteit van de groep bedenken we samen een leuke opdracht. Er hoeft niet per se een wedstrijdelement aan gekoppeld te zijn, maar de ervaring is dat dat een extra dimensie aan het bouwproces geeft. De gemaakte ‘kunstwerken’ die we in de loop der jaren voorbij hebben zien rijden en vliegen lopen uiteen van een windturbine op wielen tot een racewagen voor het hele team waarbij tijdens de race een brandende kaars moet worden verplaatst. En alles daartussen. Wat gaan jullie maken?

Schrootstrijd: een leuk bedrijfsuitje

Teambuilding mag je letterlijk nemen tijdens de Schrootstrijd. Je gaat namelijk samen met je collega’s de meest ingenieuze, creatieve of gewoon allergekste creatie bouwen. Welke groep levert het meest waanzinnige resultaat af? Niet dat er die dag verliezers zijn. Iederéén wint tijdens een bedrijfsuitje aan de Schrootstrijd. Vanwege de lol van het samen bouwen. Onvermoede talenten komen bovendrijven. Ha! Op de ervaringen die je die dag opdoet, kun je teren tot aan het volgende bedrijfsuitje (en waarschijnlijk nog langer).

Bedrijfsuitje met een grote groep

De Schrootstrijd is een perfect uitje voor zowel kleine als grote groepen. We kunnen met gemak groepen van 100 deelnemers hosten. En schroot is er in overvloed. Breek je hoofd dus niet langer over het vinden van een geschikt bedrijfsuitje voor jou en je collega’s. Kom naar Dieren, en de Schrootstrijd doet de rest!

Het-net-uit-je-bed-arrangement

10 tot 25 pers. €84,50 p.p. 26 – 125 personen €79,50 p.p. excl. 21% BTW

Na een heerlijk ontbijt bij onze “buren” van 8.30 uur – 9.30 uur starten we om 10.00 uur lekker fris met de Schrootstrijd. U gaat creatief de strijd aan tegen elkaar. Lassen staat centraal. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Om 14.00 uur eindigt de dag met een wedstrijd. Optioneel kunt u afsluiten met een uitgebreide lunch voor €19,75 p.p.

Vraag hier uw reservering aan

Schrootstrijd met diner

10 tot 25 pers. €70,- p.p. 26 – 125 personen €65,-  p.p. excl. 21% BTW en diner

Om 13.00 uur start u met De Schrootstrijd. Een workshop waarbij creativiteit en samenwerken centraal staat. De opdracht wordt samen met u bedacht, passend bij uw groep. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na afloop om 17.00 uur vertrekt u naar onze “buren” voor een diner. U heeft keuze uit:

Vraag hier uw reservering aan

Kunstwerk-arrangement

10 tot 25 pers. €89,50 p.p. 26 – 125 personen €84,50  p.p. excl. 21% BTW

Om 10.00 uur starten we met De Schrootstrijd. U maakt samen met uw collega’s een kunstwerk van schroot. U mag zelf kiezen aan welk thema u wilt werken. Misschien wel een bijzonder object voor in uw kantoortuin of voor in de ontvangsthal. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na al deze creativiteit gaat u afsluitend genieten van een gezellige borrel ( 1 uur) met warme en koude hapjes .

Vraag hier uw reservering aan

Frisse-wind-door-je-team-arrangement

10 tot 25 pers. €88,50 p.p. 26 – 60 personen €83,50 p.p. excl. BTW

Is het tijd om eens een frisse wind door uw team te laten waaien? U gaat met hergebruikte materialen, een op wind aangedreven voertuig bouwen. De wind en uw creativiteit bepalen welk team gaat winnen. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na afloop stoom afblazen tijdens Slopersmaaltijd bij onze “buren”.

Vraag hier uw reservering aan8

Kettingreactie-arrangement

10 tot 25 pers. €96,50 p.p. 26 – 125 personen €92,50  p.p. excl. 21% BTW

Bouw met uw collega’s samen aan een grote kettingreactie. Samenwerken staat hierbij centraal. Dit arrangement is een aanrader tijdens een training. Het spel van oorzaak en gevolg zorgt voor de samenwerking tussen alle teams. Om 12.00 uur start u met De Schrootstrijd en om 16.00 uur eindigt de dag met test van de baan; de test van uw team! Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Hierna gaat u als afsluiting genieten van een Stoere mannenbuffet bij onze “buren”.

Vraag hier uw reservering aan

 

De grootste uitdaging

10 tot 25 pers €124,75 p.p. 26 – 125 pers €109,75 p.p. excl. 21% BTW

Vindt u 4 uren bouwen te kort? Bij dit arrangement werkt u 6 uur in de werkplaats van De Schrootstrijd. De opdracht is hierbij uitdagender. Meer tijd voor testen en aanpassingen, zodat u trots kunt zijn op het eindresultaat. Tussendoor een lekkere lunch en in de ochtend koffie/thee/fris met iets lekkers.

Vraag hier uw reservering aan.

Vrijgezellen Feest

Wilt u een keer een volledig ander en stoer vrijgezellenfeest? Begin de dag met een schrootstrijd.

Eten & Drinken

Op een lege maag kun je niet strijden, bekijk ons aanbod van overheerlijke maaltijden.

 

Vriendenuitje