Bedrijfsuitje

Waar gaat u naartoe als u een bedrijfsuitje wilt organiseren dat een onvergetelijke indruk achterlaat? Wat doet u als u ook nog wilt dat het een dag met inhoud wordt, waarbij uw werknemers en collega’s naar huis gaan met het idee dat ze samen echt iets voor elkaar hebben gekregen? Laat u verrassen en ga op avontuur door vol overgave de Schrootstrijd aan te gaan!

Een creatief slagveld

Op een mooie locatie in Dieren, aan de rand van de Veluwe, ligt een terrein vol schroot, losse onderdelen en grof materieel te wachten op mensen met lef, inzicht en creativiteit. Dit terrein is het strijdtoneel waarop u samen met uw collega’s de Schrootstrijd gaat voeren: een spannende race waarin spierballen of hersenen alleen niet genoeg zijn om te winnen. Wie bouwt in een middag de beste, mooiste en snelste schrootmobiel en wint de race tegen de creatie van het andere team? Alle goede eigenschappen van alle medespelers zijn hard nodig om het onderste uit de kan te halen in het enige bedrijfsuitje waar teambuilding letterlijk betekent dat het team samen iets moois opbouwt!

Het idee voor de Schrootstrijd is afkomstig van het bekende tv-programma Scrapheap Challenge, waarin met vereende krachten en de meest onwaarschijnlijke onderdelen een fantastische technische creatie uit het vuur moet worden gesleept. Dit concept is nu vertaald naar een spannende en heerlijk ongeremde speelse wedstrijd waarin iedere deelnemer de kans krijgt om zijn of haar talenten eens op een totaal andere manier in te zetten.

De vonken vliegen er vanaf

Bedrijfsuitjes van het type dertien in een dozijn kent iedereen, maar u wilt natuurlijk niet dat uw medewerkers zich volgend jaar achter de oren moeten krabben om te bedenken wat u ook alweer had georganiseerd! Met een bedrijfsuitje naar de Schrootstrijd zorgt u voor een dag vol plezier, ontdekkingen en competitie die uw collega’s niet snel zullen vergeten. Bovendien weet u met een Schrootstrijd zeker dat uw bedrijfsuitje ook inhoudelijk nuttig wordt besteed. Schrootstrijders leren terwijl de vonken er vanaf vliegen veel over zichzelf en over de collega’s die ze normaal onder hele andere omstandigheden zien. Wie is de creatiefste? Wie neemt de leiding op zich? Wie steekt de handen uit de mouwen en wie gaat eerst diep nadenken of overleggen?

De Schrootstrijd is gegarandeerd een hele dag plezier, maar we bieden veel meer dan dat: zelfinzicht, competitief bezig zijn in een outside the box omgeving en natuurlijk de mogelijkheid om met z’n allen na te genieten tijdens een compleet verzorgd diner, waar de teamleden kunnen pochen over hun prestaties en bij een goed glas de strijdbijl weer kunnen begraven. Voor de leukste, uitdagendste en meest opbouwende bedrijfsuitjes bent u bij de Schrootstrijd in Dieren aan het juiste adres!

Heeft u een specifieke wens of vragen over een arrangement? Neem dan even contact op.

Bedrijfsuitje 2 Daagse

  • Op basis van een 3 persoonskamer € 206,25 p.p. excl. toeristenbelasting
  • Op basis van een 2 persoonskamer € 217.35 p.p. excl. toeristenbelasting
  • Op basis van een 1 persoonskamer € 256,10 p.p. excl. toeristenbelasting

De eerste dag wordt om 12.00 uur ontvangen bij Polysport Activiteitenpark met een luxe broodtaarten lunch daarna checkt u in en gaat u naar Schrootstrijd. Na de Schrootstrijd bijkomen met een drankje en een BBQ. Drankjes en eigen tapje inclusief van 17.15 tot 20.00! Rond 20.00 uur gaat u wandelend met GPS op pad voor een “Rondje Bierproeverij” bij 3 lokale cafés in Dieren.

De volgende ochtend ontbijten. Na het uitchecken (rond 10.30) gaat u een schiet- en bijlwerp toernooi beleven.

Minimaal 10 personen en prijs incl. BTW

Maak hier uw reservering

Kunstwerk-arrangement

10 tot 25 pers. €82,50 p.p. 26 – 125 personen €80,50  p.p. excl. 21% BTW

Om 10.00 uur starten we met De Schrootstrijd. U maakt samen met uw collega’s een kunstwerk van schroot. U mag zelf kiezen aan welk thema u wilt werken. Misschien wel een bijzonder object voor in uw kantoortuin of voor in de ontvangsthal. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na al deze creativiteit gaat u afsluitend genieten van een gezellige High Tea .

Vraag hier uw reservering aan

Kettingreactie-arrangement

10 tot 25 pers. €87,50 p.p. 26 – 125 personen €82,50  p.p. excl. 21% BTW

Bouw met uw collega’s samen aan een grote kettingreactie. Samenwerken staat hierbij centraal. Dit arrangement is een aanrader tijdens een training. Het spel van oorzaak en gevolg zorgt voor de samenwerking tussen alle teams. Om 12.00 uur start u met De Schrootstrijd en om 16.00 uur eindigt de dag met test van de baan; de test van uw team! Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Hierna gaat u als afsluiting genieten van een Stoere mannenbuffet bij onze “buren”.

Vraag hier uw reservering aan

Het-net-uit-je-bed-arrangement

10 tot 25 pers. €76,50 p.p. 26 – 125 personen €71,50 p.p. excl. 21% BTW

Na een heerlijk ontbijt bij onze “buren” van 8.30 uur – 9.30 uur starten we om 10.00 uur lekker fris met de Schrootstrijd. U gaat creatief de strijd aan tegen elkaar. Lassen staat centraal. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Om 14.00 uur eindigt de dag met een wedstrijd. Optioneel kunt u afsluiten met een uitgebreide lunch voor €15,- p.p.

Vraag hier uw reservering aan

Schrootstrijd met diner

10 tot 25 pers. €65,- p.p. 26 – 125 personen €60,-  p.p. excl. 21% BTW en diner

Om 13.00 uur start u met De Schrootstrijd. Een workshop waarbij creativiteit en samenwerken centraal staat. De opdracht wordt samen met u bedacht, passend bij uw groep. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na afloop om 17.00 uur vertrekt u naar onze “buren” voor een diner. U heeft keuze uit:

Vraag hier uw reservering aan

Frisse-wind-door-je-team-arrangement

10 tot 25 pers. €79,50 p.p. 26 – 60 personen €74,50 p.p. excl. 21% BTW

Is het tijd om eens een frisse wind door uw team te laten waaien? U gaat met hergebruikte materialen, een op wind aangedreven voertuig bouwen. De wind en uw creativiteit bepalen welk team gaat winnen. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na afloop stoom afblazen tijdens Slopersmaaltijd bij onze “buren”.

Vraag hier uw reservering aan

De grootste uitdaging

10 tot 25 pers €119,- p.p. 26 – 125 pers €104,- p.p. excl. 21% BTW

Vindt u 4 uren bouwen te kort? Bij dit arrangement werkt u 6 uur in de werkplaats van De Schrootstrijd. De opdracht is hierbij uitdagender. Meer tijd voor testen en aanpassingen, zodat u trots kunt zijn op het eindresultaat. Tussendoor een lekkere lunch en in de ochtend koffie/thee/fris met iets lekkers.

Vraag hier uw reservering aan.

Share: