Groepsuitje

Jij hebt de schone taak op je genomen om een leuk groepsuitje te organiseren? Wij hebben een heel goed idee voor je: Schrootstrijd. Hier beleven jullie een echt origineel en onvergetelijk groepsuitje. Met z’n allen gaan jullie de handen uit de mouwen steken om een supertoffe creatie te maken. Maakt niet uit welk (on)handigheidsniveau de individuele deelnemers van de groep hebben: samen gaan jullie wat moois maken.

Groepsuitje in Dieren

Groepsuitjes zijn vaak een moeilijk ding. De ene houdt hier van, de ander juist helemaal niet. Hoe krijg je nu die hoofden bij elkaar en maak je iedereen blij? Met de Schrootstrijd in Dieren! Het bijzondere van een groepsuitje naar de Schrootstrijd is dat ‘t met niets vergelijkbaar is. Hoe dat komt? Omdat hier de fantasie de vrije loop krijgt, waardoor het kind in jullie naar boven komt. Jullie hebben hier dan ook alles tot je beschikking: professionele apparaten, een hele hoop materiaal en genoeg ruimte om te bouwen aan jullie maffe creatie. Dus trek die overalls aan, zet die laskap op en ga!

Creatief groepsuitje

Wat je zoal kunt maken tijdens een groepsuitje naar de Schrootstrijd? Dat verzin je van tevoren niet! Lukt je dat inderdaad ook hier in Dieren niet, dan verzinnen we graag met je mee. Afhankelijk van jullie wensen en de technische kwaliteit van de groep bedenken we samen een leuke opdracht. Er hoeft niet per se een wedstrijdelement aan gekoppeld te zijn, maar de ervaring is dat dat een extra dimensie aan het bouwproces geeft. We hebben in de loop der jaren echt van alles voorbij zien komen. En toch kijken ook wij elke keer weer op van de creativiteit van de Schrootstrijders. Wat gaan jullie maken?

Groepsuitje met resultaat

Wie ontpopt zich tot leider, wie is de strateeg, wie blijkt het handigst te zijn..? Dit zal allemaal blijken tijdens een groepsuitje naar de Schrootstrijd. Ga aan de slag met plasmasnijders, lasapparaten, kolomboren en een hele hoop schroot. En maak de meest ingenieuze, originele of gewoon allergekste creatie. Tijdens een groepsuitje naar de Schrootstrijd komen onvermoede talenten bovendrijven. En weet je een ding zeker: het ziet er misschien niet uit, het eindresultaat van een dag Schrootstrijd, maar je hebt geheid een hoop lol gehad!

Bedrijfsuitje 2 Daagse

Op basis van een 3 persoonskamer € 206,25 p.p. excl. toeristenbelasting
Op basis van een 2 persoonskamer € 217.35 p.p. excl. toeristenbelasting
Op basis van een 1 persoonskamer € 256,10 p.p. excl. toeristenbelasting

De eerste dag wordt om 12.00 uur ontvangen bij Polysport Activiteitenpark met een luxe broodtaarten lunch daarna checkt u in en gaat u naar Schrootstrijd. Na de Schrootstrijd bijkomen met een drankje en een BBQ. Drankjes en eigen tapje inclusief van 17.15 tot 20.00! Rond 20.00 uur gaat u wandelend met GPS op pad voor een “Rondje Bierproeverij” bij 3 lokale cafés in Dieren.

De volgende ochtend ontbijten. Na het uitchecken (rond 10.30) gaat u een schiet- en bijlwerp toernooi beleven.

Minimaal 10 personen en prijs incl. BTW

Maak hier uw reservering

Schrootstrijd met diner

10 tot 25 pers. €65,- p.p. 26 – 125 personen €60,-  p.p. excl. 21% BTW en diner

Om 13.00 uur start u met De Schrootstrijd. Een workshop waarbij creativiteit en samenwerken centraal staat. De opdracht wordt samen met u bedacht, passend bij uw groep. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na afloop om 17.00 uur vertrekt u naar onze “buren” voor een diner. U heeft keuze uit:

Stamppotbuffet €22,50
Schrootbuffet €18,50
BBQ €24,50 
Slopersmaaltijd €14,50
Stoere mannenbuffet €22,50

Vraag hier uw reservering aan

Kunstwerk-arrangement

10 tot 25 pers. €82,50 p.p. 26 – 125 personen €80,50  p.p. excl. 21% BTW

Om 10.00 uur starten we met De Schrootstrijd. U maakt samen met uw collega’s een kunstwerk van schroot. U mag zelf kiezen aan welk thema u wilt werken. Misschien wel een bijzonder object voor in uw kantoortuin of voor in de ontvangsthal. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na al deze creativiteit gaat u afsluitend genieten van een gezellige High Tea .

Vraag hier uw reservering aan

Frisse-wind-door-je-team-arrangement

10 tot 25 pers. €79,50 p.p. 26 – 60 personen €74,50 p.p. excl. 21% BTW

Is het tijd om eens een frisse wind door uw team te laten waaien? U gaat met hergebruikte materialen, een op wind aangedreven voertuig bouwen. De wind en uw creativiteit bepalen welk team gaat winnen. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na afloop stoom afblazen tijdens Slopersmaaltijd bij onze “buren”.

Vraag hier uw reservering aan

Kettingreactie-arrangement

10 tot 25 pers. €87,50 p.p. 26 – 125 personen €82,50  p.p. excl. 21% BTW

Bouw met uw collega’s samen aan een grote kettingreactie. Samenwerken staat hierbij centraal. Dit arrangement is een aanrader tijdens een training. Het spel van oorzaak en gevolg zorgt voor de samenwerking tussen alle teams. Om 12.00 uur start u met De Schrootstrijd en om 16.00 uur eindigt de dag met test van de baan; de test van uw team! Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Hierna gaat u als afsluiting genieten van een Stoere mannenbuffet bij onze “buren”.

Vraag hier uw reservering aan

De grootste uitdaging

10 tot 25 pers €119,- p.p. 26 – 125 pers €104,- p.p. excl. 21% BTW

Vindt u 4 uren bouwen te kort? Bij dit arrangement werkt u 6 uur in de werkplaats van De Schrootstrijd. De opdracht is hierbij uitdagender. Meer tijd voor testen en aanpassingen, zodat u trots kunt zijn op het eindresultaat. Tussendoor een lekkere lunch en in de ochtend koffie/thee/fris met iets lekkers.

Vraag hier uw reservering aan.

Het-net-uit-je-bed-arrangement

10 tot 25 pers. €76,50 p.p. 26 – 125 personen €71,50 p.p. excl. 21% BTW

Na een heerlijk ontbijt bij onze “buren” van 8.30 uur – 9.30 uur starten we om 10.00 uur lekker fris met de Schrootstrijd. U gaat creatief de strijd aan tegen elkaar. Lassen staat centraal. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Om 14.00 uur eindigt de dag met een wedstrijd. Optioneel kunt u afsluiten met een uitgebreide lunch voor €15,- p.p.

Vraag hier uw reservering aan

Vrijgezellen Feest

Wilt u een keer een volledig ander en stoer vrijgezellenfeest? Begin de dag met een schrootstrijd.

Eten & Drinken

Op een lege maag kun je niet strijden, bekijk ons aanbod van overheerlijke maaltijden.

 

Vriendenuitje