Bedrijfsuitje Veluwe

Bij een bedrijfsuitje op de Veluwe denk je waarschijnlijk niet als eerste aan een hele hoop schroot. Toch is dat precies wat Schrootstrijd behelst: schroot, zo ver het oog reikt. En machines, gereedschap, en een hele hoop lol. We weten nu al: jij gaat in jouw bedrijf hoge ogen gooien als bedenker van het leukste bedrijfsuitje op de Veluwe! Veel leuker dan Schrootstrijd vind je ze namelijk niet.

Personeelsuitje Veluwe

Bij Schrootstrijd ga je tijdens je personeelsuitje op de Veluwe afhankelijk van de groepsgrootte samen of in teamverband aan de slag om een onvergetelijke creatie te maken. Een blijvende herinnering aan dat te gekke personeelsuitje op de Veluwe. De lol van het samen maken, zal nog lang blijven hangen. Wat gaan jij en je collega’s maken tijdens jullie personeelsuitje?

Wat is Schrootstrijd?

Veel personeelsuitjes draaien om samen met collega’s dingen dóen. Karten, bowlen, paintballen, midgetgolfen… Zeker, hartstikke gezellig. Echter, samen dingen máken voegt nog een extra dimensie aan het teamgevoel toe. Je bent van elkaar afhankelijk, stemt onderling af wie welke taak gaat uitvoeren en helpt elkaar waar nodig. En aan het eind van de dag staat, ligt of rijdt er iets. Samen werken aan een bijzonder of juist bizar ontwerp tijdens je personeelsuitje doet iets met jou en je collega’s. Ook als jullie al heel lang samenwerken. Elkaar nog beter leren kennen, terwijl je de grootste lol hebt: dát is Schrootstrijd!

Share: