Teamuitje Veluwe

Een teamuitje op de Veluwe. Een supergezellig, onvergetelijk en vooral verbindend vriendenuitje op de Veluwe: dat is Schrootstrijd. Te midden van een hoop schroot en met behulp van al het benodigde gereedschap gaan jullie aan de slag om de meest waanzinnige creatie te maken. Een teamuitje bij Schrootstrijd, daar wordt nog lang over nagepraat. Gegarandeerd!

Leuke teambuildingactiviteit voor iedereen

Bij een leuke teambuildingactiviteit op de Veluwe denk je waarschijnlijk niet als eerste aan een hele hoop schroot. En toch is dat precies wat Schrootstrijd behelst: schroot, zo ver het oog reikt. En machines, gereedschap, en een hele hoop lol. Want bij Schrootstrijd ga je afhankelijk van de groepsgrootte samen of in teamverband aan de slag om een onvergetelijke creatie te maken. Een blijvende herinnering aan die te gekke teambuilding op de Veluwe. De lol van het samen maken, zal nog lang blijven hangen. Wat gaan jij en je vrienden maken tijdens jullie teambuildingactiviteiten op de op de Veluwe?

Een dag Schrootstrijd

Afhankelijk van de wensen, het soort bedrijf en de technische kwaliteit van de groep bedenken we samen een leuke opdracht. Aan die opdracht hoeft niet per se een wedstrijdelement gekoppeld te zijn, maar de ervaring is dat dat een extra dimensie aan het bouwproces geeft. Al kent de Schrootstrijd geen verliezers. Iederéén wint tijdens een teamuitje bij Schrootstrijd. Dus trek die stevige schoenen aan, spring in die overall (hebben we hier voor je, net als oordoppen, handschoenen en veiligheidsbrillen) en maak er wat moois van. Samen met je team!

Share: