Teamuitje Arnhem

Losgaan te midden van een hele hoop schroot. Klinkt dat als echt iets voor jou en je collega’s? Dan is Schrootstrijd het perfecte teamuitje in Arnhem. Samen gaan jullie aan de slag met plasmasnijders, lasapparaten, kolomboren… Wees gerust: veiligheid staat voorop bij de Schrootstrijd. Dus iedereen vanaf 18 jaar die een uitdagend én verbindend teamuitje in Arnhem zoekt: Schrootstrijd is het antwoord!

Leuke teambuildingactiviteiten in Arnhem

Je kunt natuurlijk tijdens je teamuitje gaan karten, midgetgolfen, bowlen… Ook supergezellig! Maar voor leuke teambuildingactiviteiten in Arnhem moet je toch echt hier zijn. Samen iets maken, iets creëren dat je mee naar het bedrijf kunt terugnemen als blijvende herinnering aan die geweldige dag: hoe leuk is dat. Dus trek die stevige schoenen aan (of neem ze mee) trek die overall aan (hebben we wél hier voor je, net als oordoppen, handschoenen en veiligheidsbrillen) en maak er wat moois van. Samen met je collega’s!

Teamuitjes voor kleine en grote groepen

Schrootstrijd is een perfect teamuitje voor zowel kleine als grote groepen. We kunnen met gemak groepen van 25 deelnemers hosten. Dus breek je hoofd niet langer over het vinden van een origineel teamuitje voor jou en je collega’s. Kom naar de Veluw, en Schrootstrijd doet de rest! Wat gaan jij en je collega’s maken van een hoop schroot?

Share: