Teambuilding

Teambuilding nemen we letterlijk bij de Schrootstrijd. Hier smeden jij en je collega’s een nóg betere werkrelatie. Met een lasapparaat, een boel schroot en een hele hoop lol! Wat je hier samen bouwt, legt een fundament voor de rest van jullie samenwerking. Treed buiten je comfort zone, ontdek verborgen talenten en leer jezelf en je collega’s beter kennen. Hét recept voor teambuilding: de Schrootstrijd.

Teambuilding activiteiten

Het geheim van een goed werkend team? Goede communicatie. Reken maar dat jullie daar volop mee kunnen oefenen tijdens de Schrootstrijd. Want tijdens de teambuildingactiviteiten komen jullie voor heel andere vraagstukken, dilemma’s en uitdagingen te staan dan tijdens een reguliere werksituatie. Die nieuwe dynamiek doet wonderen voor de collegiale band. Het plezier van het samen bouwen en het samen verzinnen van oplossingen leidt tot een duurzaam betere band op de werkvloer.

Teambuilding uitje in Dieren

Wat je zoal kunt maken tijdens een teambuildingactiviteit met de Schrootstrijd? Dat kun je werkelijk zo gek niet verzinnen, dat doen wij wel! Afhankelijk van de wensen, het soort bedrijf en de technische kwaliteit van de groep bedenken we samen een leuke opdracht. Er hoeft niet per se een wedstrijdelement aan gekoppeld te zijn, maar de ervaring is dat dat een extra dimensie aan het bouwproces geeft. En aan de teambuilding! De gemaakte ‘kunstwerken’ die we in de loop der jaren voorbij hebben zien rijden en vliegen lopen uiteen van een windturbine op wielen tot een racewagen voor het hele team waarbij tijdens de race een brandende kaars moet worden verplaatst. En alles daartussen. Wat gaan jullie maken?

Teambuilding als leerproces

Wie ontpopt zich tot leider, wie is de strateeg, wie blijkt het handigst te zijn..? Dit zal allemaal blijken tijdens de teambuilding bij de Schrootstrijd. Je gaat namelijk samen met je collega’s en met de hulp van plasmasnijders, lasapparaten en kolomboren de meest ingenieuze, creatieve of gewoon allergekste creatie bouwen. Welke groep levert het meest waanzinnige resultaat af? Niet dat er die dag verliezers zijn. Iederéén wint tijdens een bedrijfsuitje aan de Schrootstrijd. Vanwege de lol van het samen bouwen. Onvermoede talenten komen bovendrijven. Hier leer je van én over elkaar. Veel meer, dan je ooit op je werk zou kunnen doen.

Kettingreactie-arrangement

10 tot 25 pers. €97,50 p.p. 26 – 125 personen €92,50  p.p. excl. 21% BTW

Bouw met uw collega’s samen aan een grote kettingreactie. Samenwerken staat hierbij centraal. Dit arrangement is een aanrader tijdens een training. Het spel van oorzaak en gevolg zorgt voor de samenwerking tussen alle teams. Om 12.00 uur start u met De Schrootstrijd en om 16.00 uur eindigt de dag met test van de baan; de test van uw team! Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Hierna gaat u als afsluiting genieten van een Stoere mannenbuffet bij onze “buren”.

Vraag hier uw reservering aan

Het-net-uit-je-bed-arrangement

10 tot 25 pers. €84,50 p.p. 26 – 125 personen €79,50 p.p. excl. 21% BTW

Na een heerlijk ontbijt bij onze “buren” van 8.30 uur – 9.30 uur starten we om 10.00 uur lekker fris met de Schrootstrijd. U gaat creatief de strijd aan tegen elkaar. Lassen staat centraal. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Om 14.00 uur eindigt de dag met een wedstrijd. Optioneel kunt u afsluiten met een uitgebreide lunch voor €19,75 p.p.

Vraag hier uw reservering aan

De grootste uitdaging

10 tot 25 pers €124,75 p.p. 26 – 125 pers €109,75 p.p. excl. 21% BTW

Vindt u 4 uren bouwen te kort? Bij dit arrangement werkt u 6 uur in de werkplaats van De Schrootstrijd. De opdracht is hierbij uitdagender. Meer tijd voor testen en aanpassingen, zodat u trots kunt zijn op het eindresultaat. Tussendoor een lekkere lunch en in de ochtend koffie/thee/fris met iets lekkers.

Vraag hier uw reservering aan.

Schrootstrijd met diner

10 tot 25 pers. €70,- p.p. 26 – 125 personen €65,-  p.p. excl. 21% BTW en diner

Om 13.00 uur start u met De Schrootstrijd. Een workshop waarbij creativiteit en samenwerken centraal staat. De opdracht wordt samen met u bedacht, passend bij uw groep. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na afloop om 17.00 uur vertrekt u naar onze “buren” voor een diner. U heeft keuze uit:

Stamppotbuffet €26,50
Luxe BBQ €32,50 
Slopersmaaltijd €19,50
Stoere mannenbuffet €27,50

Vlees noch vis €31,50

Vraag hier uw reservering aan

Frisse-wind-door-je-team-arrangement

10 tot 25 pers. €88,50 p.p. 26 – 60 personen €83,50 p.p. excl. 21% BTW

Is het tijd om eens een frisse wind door uw team te laten waaien? U gaat met hergebruikte materialen, een op wind aangedreven voertuig bouwen. De wind en uw creativiteit bepalen welk team gaat winnen. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na afloop stoom afblazen tijdens Slopersmaaltijd bij onze “buren”.

Vraag hier uw reservering aan

Kunstwerk-arrangement

10 tot 25 pers. €82,50 p.p. 26 – 125 personen €80,50  p.p. excl. 21% BTW

Om 10.00 uur starten we met De Schrootstrijd. U maakt samen met uw collega’s een kunstwerk van schroot. U mag zelf kiezen aan welk thema u wilt werken. Misschien wel een bijzonder object voor in uw kantoortuin of voor in de ontvangsthal. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na al deze creativiteit gaat u afsluitend genieten van een gezellige borrel met nootjes op tafel en vier warme en koude hapjes per persoon.

Vraag hier uw reservering aan

Blijven slapen

Wordt het laat en/of gezellig? Wanneer u wilt kunt u ook blijven overnachten bij onze “de buren” vanaf €37,50 p.p.p.n.

Maak hier uw reservering

Vrijgezellen Feest

Wilt u een keer een volledig ander en stoer vrijgezellenfeest? Begin de dag met een schrootstrijd.

Eten & Drinken

Op een lege maag kun je niet strijden, bekijk ons aanbod van overheerlijke maaltijden.

 

Vriendenuitje