Teambuilding

Teambuilding is inmiddels een bekend begrip in de wereld van het personeelsmanagement, maar wat wordt er eigenlijk voor invulling aan gegeven? Een weekendje aquarel schilderen op de Drentse hei? Een rollenspel in een dodelijk saai congrescentrum? Iedereen kent de wilde verhalen waarin vaak spottend het idee achter teambuilding wordt afgekraakt. Eigenlijk is dat zonde, want iedereen die in teams werkt weet dat succes en plezier vallen of staan bij een leuk, functioneel en stevig team. Misschien wordt het tijd om eens iets anders te proberen en de teamspirit op een opbouwende manier nieuw leven in te blazen. Misschien wordt het zelfs tijd om eens een keer de strijd aan te gaan met collega’s in een setting die totaal anders is dan de normale werksfeer van alledag. Het is hoog tijd voor de ene dag teambuilding waar je team daadwerkelijk aan het bouwen gaat: het is tijd voor de Schrootstrijd!

Teambouwen met bouwteams

Op de rand van de Gelderse Veluwe ligt Dieren, de locatie voor het strijdperk waar de Schrootstrijd wordt beslecht. Op het terrein van De Spelerij staat een werkplaats vol metaalschroot, slooponderdelen, machines en grof gereedschap klaar voor de slag. Bij aankomst worden de deelnemers verdeeld in teams, die gehuld in strijdvaardige overalls en begeleid door professionele begeleiders de mouwen opstropen voor een sterk staaltje teambuilding in de letterlijke zin van het woord. Laat die creatieve sappen maar stromen en steek de handen uit de mouwen, dan kan de strijd beginnen! Elk team gaat de krachten bundelen en de beste eigenschappen van alle teamleden optimaal benutten om de strijd te winnen. Welk team heeft aan het einde van de dag de meest fantastische machine, uitvinding, of wonderlijke creatie in elkaar weten te zetten waarmee de race met het andere team zal worden beslecht? Zijn het spierballen, is het organisatievermogen, draait het om technisch inzicht of juist om de meest uitgekiende samenwerking?

In de Schrootstrijd is bouwen in een team ook bouwen aan een team, want hier komt onvermijdelijk naar boven welke factoren de afzonderlijke leden bijdragen aan het teamresultaat! Misschien nog wel belangrijker is de belofte dat het een dag vol bouw- en samenwerkingsplezier wordt, waar iedereen een stuk van zichzelf in kwijt kan en waar iedereen voor zichzelf iets uit kan halen. Voor de meest opbouwende vorm van teambuilding is dit speelse slagveld in Dieren the place to be!

Tijd voor iets nieuws

Geef maar toe: het is tijd voor iets nieuws – tijd voor een dagje teambuilding waar de vonken van af vliegen. De Schrootstrijd in Dieren biedt de mogelijkheid om compleet verzorgde arrangementen samen te stellen, maar wat de dag ook brengt, één ding is zeker: teambuilding in de Schrootstrijd haalt het beste in elk team naar boven en laat iedereen naar huis gaan met meer dan waarmee ze gekomen zijn!

Heeft u een specifieke wens of vragen over een arrangement? Neem dan even contact op.

Kettingreactie-arrangement

10 tot 25 pers. €84,50 p.p. 26 – 125 personen €79,50  p.p. excl. 21% BTW

Bouw met uw collega’s samen aan een grote kettingreactie. Samenwerken staat hierbij centraal. Dit arrangement is een aanrader tijdens een training. Het spel van oorzaak en gevolg zorgt voor de samenwerking tussen alle teams. Om 12.00 uur start u met De Schrootstrijd en om 16.00 uur eindigt de dag met test van de baan; de test van uw team! Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Hierna gaat u als afsluiting samen genieten van het Stoere mannenbuffet bij onze “buren”.

Reserveer uw arrangement 

Het-net-uit-je-bed-arrangement

10 tot 25 pers. €71,50 p.p. 26 – 125 personen €66,50 p.p. excl. 21% BTW

Na een heerlijk ontbijt bij onze “buren” van 8.30 uur – 9.30 uur starten we om 10.00 uur lekker fris met de Schrootstrijd. U gaat creatief de strijd aan tegen elkaar. Lassen staat centraal. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Om 14.00 uur eindigt de dag met een wedstrijd.

Optioneel kunt u afsluiten met een uitgebreide lunch voor €15,- p.p.

Maak hier uw reservering.

De grootste uitdaging

10 tot 25 pers €119,- p.p. 26 – 125 pers €104,- p.p. excl. 21% BTW

Vindt u 4 uren bouwen te kort? Bij dit arrangement werkt u 6 uur in de werkplaats van De Schrootstrijd. De opdracht is hierbij uitdagender. Meer tijd voor testen en aanpassingen, zodat u trots kunt zijn op het eindresultaat. Tussendoor een lekkere lunch en in de ochtend koffie/thee/fris met iets lekkers.

Vraag hier uw reservering aan.

Schrootbuffet

Schrootstrijd met diner

10 tot 25 pers. €60,- p.p. 26 – 125 personen €55,-  p.p. excl. 21% BTW en diner

Om 13.00 uur start u met De Schrootstrijd. Een workshop waarbij creativiteit en samenwerken centraal staat. De opdracht wordt samen met u bedacht, passend bij uw groep. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na afloop om 17.00 uur vertrekt u naar onze “buren” voor een diner. U heeft keuze uit:

Vraag hier uw reservering aan.

Frisse-wind-door-je-team-arrangement

10 tot 25 pers. €74,50 p.p. 26 – 125 personen €69,50 p.p. excl. 21% BTW

Is het tijd om eens een frisse wind door uw team te laten waaien? U gaat met hergebruikte materialen, een op wind aangedreven voertuig bouwen. De wind en uw creativiteit bepalen welk team gaat winnen. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na afloop stoom afblazen tijdens de Slopersmaaltijd bij onze “buren”.

Vraag hier uw reservering aan.

Kunstwerk-arrangement

10 tot 25 pers. €77,50 p.p. 26 – 125 personen €75,50  p.p. excl. 21% BTW

Om 10.00 uur starten we met De Schrootstrijd. U maakt samen met uw collega’s een kunstwerk van schroot. U mag zelf kiezen aan welk thema u wilt werken. Misschien wel een bijzonder object voor in uw kantoortuin of voor in de ontvangsthal. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na al deze creativiteit gaat u afsluitend genieten van een gezellige High Tea .

Maak hier uw reservering.

Blijven slapen

Wordt het laat en/of gezellig? Wanneer u wilt kunt u ook blijven overnachten bij onze “de buren” vanaf €24,50 p.p.p.n.

Maak hier uw reservering

Share: