Bedrijfsuitje Apeldoorn

Je bent opgezadeld met de taak om een origineel bedrijfsuitje in Apeldoorn te verzinnen. Of je hebt je zelf opgeworpen het bedrijfsuitje van dit jaar te organiseren. In beide gevallen hebben wij goed nieuws voor je: jij gaat in jouw bedrijf hoge ogen gooien als bedenker van een echt origineel bedrijfsuitje in Apeldoorn! Veel origineler dan Schrootstrijd vind je ze namelijk niet. Wedden dat er nog lang wordt nagepraat over die te gekke dag?

Schrootstrijd: een leuk personeelsuitje in omgeving Apeldoorn

Veel personeelsuitjes in Apeldoorn draaien om samen met collega’s dingen dóen. Karten, bowlen, paintballen, midgetgolfen… Zeker, hartstikke gezellig. Echter, samen dingen máken voegt nog een extra dimensie aan het teamgevoel toe. Je bent van elkaar afhankelijk, stemt onderling af wie welke taak gaat uitvoeren en helpt elkaar waar nodig. En aan het eind van de dag staat, ligt of rijdt er iets. Dat samen werken aan een bijzonder of juist bizar ontwerp tijdens je personeelsuitje in Apeldoorn doet iets met jou en je collega’s. Ook als jullie al heel lang samenwerken.

Geschikt bedrijfsuitje voor jou en je collega’s

Het bijzondere van Schrootstrijd zit ‘m in de teamprestatie. Dat maakt het tot zo’n geschikt bedrijfsuitje voor jou en je collega’s! Als je verder kijkt dan de plasmasnijders, kolomboren en stapels schroot zie je de ingrediënten die aan de basis staan van goed teamwork. Want alleen sámen kun je met de aanwezige gereedschappen en materialen iets moois maken. Alleen samen kom je tot een prestatie die in niets lijkt op de output van een reguliere. Alleen samen kun je zo’n lol hebben om en trots zijn op een gezamenlijke prestatie. Zelfs al het eindresultaat er niet uitziet!

 

Share: